SR   HU


A tinédzserkorban jelentkező nőgyógyászati problémák specifikusak és külön módszert és hozzáállást követelnek meg a vizsgálatok és a gyógyítás során.
A Ginea nőgyógyászati magánrendelőt 2014-ben alapítottuk. Pácienseink számára diagnosztikai és terápiás szakrendelést is nyújtunk a szülészet és a nőgyógyászat területén. A kellemes környezet, korszerűen berendezett klinika és a kedves személyzet hozzájárul ahhoz, hogy a páciens jól, nyugodtan és biztonságban érezze magát nálunk. Az ellenőrzéseket előre egyeztetett időpontokban végezzük, s ennek igyekszünk minden alkalommal eleget tenni.
A Ginea rendelő Szabadka központjában, a Marija Vojnić Tošinice utca 20. címen várja a pácienseket. Szakmai csapatunk minden munkanapon 9 és 19, szombaton pedig 9 és 13 óra között áll az Önök rendelkezésére.

A RENDELŐ SZAKMAI CSAPATA

Csapatunk a legjobb szakemberekkel, a legkorszerűbb egészségügyi felszereléssel, s a legnagyobb diszkréció mellett nyújt Önnek teljeskörű szolgáltatást: gyors és pontos diagnózist, sikeres gyógyulást és szakmai, egészségügyi tanácsadást.

BURZAN DR SANJA

Szülész-nőgyógyász szakorvos
A rendelő tulajdonosa

RADIVOJEVIĆ BRANKA

Szülészeti nővér

MRĐANOV DR BOJAN

Szülész-nőgyógyász szakorvos
Szakmai tanácsadó

GOLI DR ANDOR

Szülész-nőgyógyász szakorvos
Szakmai tanácsadó

ĐUKIĆ DR DESIMIR

Szülész-nőgyógyász szakorvos
Szakmai tanácsadó

Ginea_logo_footer  POSVEĆENI ŽENSKOM ZDRAVLJU

Marije Vojnić Tošinice 20, Subotica / Tel. +381.24.553.766 / Mob: +381.60.553.766.0 / ordinacija@ginea.rs