SR   HU


Trudnoću prate brojne psihofizičke promene u organizmu žene. Rađanje zdravog potomstva krajnji je cilj svake trudnoće. Svojim pacijentkinjama omogućavamo sve potrebne preglede od momenta planiranja trudnoće do porođaja.

Ginekološki problemi koji se pojavljuju u adolescentnom uzrastu, specifični su i zahtevaju poseban pristup u dijagnostici i lečenju.

Sterilitet ili neplodnost podrazumeva nemogućnost začeća ili iznošenja trudnoće do termina. Otkrivanje uzroka i savremene metode lečenja, omogućavaju da veliki procenat parova sa ovakvim problemima, ipak ostvari potomstvo.

Radiotalasna hirugija je sofisticirana tehnika za uklanjanje promena na koži i sluzokoži. Radio-talasi imaju visoku frekvenciju od 3,8 Mhz koja minimalno traumatizuje tkivo, što omogućava lakše i brže zarastanje rana.
Specijalistička ginekološka ordinacija GINEA je privatna zdravstvena ustanova, osnovana 2014. godine.
Našim pacijentima pružamo dijagnostičke i terapijske usluge iz oblasti ginekologije i akušerstva. Prijatan ambijent, moderno uređen prostor i ljubazno osoblje stvaraju osećaj opuštenosti. Pregledi se obavljaju u unapred zakazanim terminima u nastojanju da ih maksimalno ispoštujemo. Ordinacija GINEA nalazi se u centru Subotice, u ulici Marije Vojnić Tošinice broj 20. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju svakog radnog dana od 9 do 19 i subotom od 9 do 13 časova.

STRUČNI TIM ORDINACIJE

Naš tim vrhunskih stručnjaka, pomoću najsavremenije medicinske opreme, uz garanciju pune diskrecije, pružiće vam kompletnu uslugu:
brzu i tačnu dijagnostiku, uspešno lečenje i pružanje stručnih medicinskih saveta.

BURZAN DR SANJA

Lekar specijalista ginekologije i akušerstva
Vlasnica ordinacije

RADIVOJEVIĆ BRANKA

Medicinska sestra-akušerka

MRĐANOV DR BOJAN

Lekar specijalista ginekologije i akušerstva
Stručni konsultant

GOLI DR ANDOR

Specijalista ginekologije i akušerstva
Stručni konsultant

ĐUKIĆ DR DESIMIR

Specijaliosta ginekologije i akušerstva
Stručni konsultant

Ginea_logo_footer  POSVEĆENI ŽENSKOM ZDRAVLJU

Marije Vojnić Tošinice 20, Subotica / Tel. +381.24.553.766 / Mob: +381.60.553.766.0 / ordinacija@ginea.rs